TABUNG DUIT NUFFNANG

Followers Cybermall

Wednesday, May 27, 2015

NUTRI CIRCLE : SKIN PERFECT FORMULA PRODUK HEBAT UNTUK KECANTIKAN ANDA

NUTRI CIRCLE : SKIN PERFECT FORMULA 
PRODUK HEBAT UNTUK KECANTIKAN ANDA
1 KOTAK  : 30 SACHET
HARGA PASARAN : 
RM169.00 (S/M) / RM179.00 (S/S)

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Cerah Dan Haluskan Kulit Wajah Anda TANPA Gunakan Krim Ataupun Serum Kecantikan!

DENGAN SKIN PERFECT FORMULA KELUARAN NUTRI CIRCLE KULIT NAMPAK LEBIH REMAJA DARI UMUR SEBENAR!

Pemakanan Kesihatan Yang Membantu Mengembalikan Keremajaan Dan  Menyerikan Kulit Wajah Secara Semulajadi!

ADAKAH ANDA ADA ALAMI MASALAH KULIT WAJAH SEPERTI INI?
- Kulit kering dan terasa kasar. Rasa macam nak gosok dengan kertas pasir je rasanya.
- Tidak bermaya. Kita sendiri jadi tidak bersemangat dan tidak ceria.
- Pigmentasi kulit menyebabkan kita jadi tidak selesa.
- Kulit berkedut dan mulai kendur. Padahal umur kita lebih muda dari wajah kita.
- Berjerawat besar serta merah dan adakalanya bila tersentuh jerawat terasa sakit sangat.
- Bukan setakat kulit kusam malah selalu anda cepat rasa letih dan lesu.
- Jika anda ada alami masalah diatas, ia bermaksud dalaman anda perlu dirawat.
- Jika tidak dirawat dari dalam walau berpuluh botol krim kecantikan yang anda gunakan, mahupun berapa banyak serum yang digunakan ianya tidak akan memberi kesan yang bakal memuaskan hati anda.

Ini kerana semuanya bergantung kepada dalaman kita. Dalam sihat maka luaran juga sihat. Dalaman cantik maka luaran juga akan jadi cantik.

Jadi anda nak tahu tak bagaimana kita boleh rawat dan memulihkan dalaman dengan mudah tanpa perlu mengamalkan pemakanan kesihatan yang susah untuk disediakan?

"KULIT PERLUKAN KHASIAT BUKAN UBAT!"
Ramai dari kita salah faham tentang kecantikan kulit wajah. Kulit perlukan khasiat untuk sihat secara dalaman dan bukan dengan mengunakan ubat luaran sahaja.

Ramai dari kita yang menggunakan produk krim kecantikan atau krim pencerahan menyebabkan kulit menjadi :
- Mengelupas
- Merah, gatal dan pedih
- Ada yang lebih teruk keadaan kulit yang merah serta gatal-gatal berlarutan.
- Ini risiko namanya. Ya dengan kulit mengelupas boleh menghasilkan kulit baru yang lebih sihat dan segar tetapi kita perlu korbankan rasa selesa kita.

Rawatan secara dalaman bukan sahaja dapat menyihatkan kulit wajah malah boleh menegangkan kulit juga.
Ini yang anda perlukan sebenarnya- SKIN PERFECT FORMULA KELUARAN NUTRI CIRCLE.

Pemakanan Kesihatan Yang Membantu Mengembalikan Keremajaan Dan Menyerikan Kulit Wajah Secara Semulajadi!

CARA PALING MUDAH UNTUK MILIKI KESEMUA KHASIAT KHUSUS UNTUK KULIT!
Skin Perfect Formula merupakan produk dari Nutri Circle iaitu satu jenis pemakanan kesihatan yang diformulakan menggunakan bahan-bahan semulajadi tertentu yang dikhususkan untuk kesihatan kulit wajah serta badan.

Bahan utama yang digunakan di dalam SPF merupakan penemuaan terbaru yang tiada lagi digunakan oleh produk-produk lain adalah Rose Plasenta.

Rose Plasenta merupakan bahan yang terbaru dan tiada pada produk lain. Ia mempunyai khasiat yang tinggi dan seperti yang kami guna ini. Ia mempunyai khasiat yang tinggi kerana kami menggunakan rose plasenta yang berkualiti tinggi.

KHASIAT SKIN PERFECT FORMULA KELUARAN NUTRI CIRCLE KEPADA KULIT MEMANG BANYAK DAN MARI KITA LIHAT :
- Anti Aging (Anti-penuaan). Kulit sentiasa nampak muda.
- Menghilangkan Parut 'Scar Treatment'. Proses rawatan secara semulajadi.
- Tona kulit menjadi sekata dan lebih cerah, bersih serta berseri.
- Bukan sekadar putih dan cerah malah kulit ala-ala artis korea.
- Menjadikan kulit lebih bercahaya secara semulajadi.
- Anti Kanser. Mengelak diri dari penyakit yang menjadi pembunuh utama.
- Anti Oksidan. Awet muda.
- Menambah tenaga. Sentiasa segar bertenaga.
- Dapat menyihatkan dalaman secara keseluruhan. Dalam sihat luar pun sihat.
- Sesuai bagi pelbagai lapisan Umur Lelaki / Perempuan
- Memang hebat kan?

BAHAN-BAHAN YANG MENJADIKAN SKIN PERFECT FORMULA KELUARAN NUTRI CIRCLE SATU PRODUK YANG HEBAT :

ROSE PLASENTA GRED AAA
Ini merupakan penemuaan terbaru kami yang tidak ada pada mana-mana produk kesihatan dan kecantikan. Kami juga menggunakan bahan Rose Placenta yang mempunyai gred yang tinggi. Ia berfungsi untuk :
- Memutihkan bukan sekadar kulit wajah malah seluruh badan.
- Mengecilkan ruang pori pada kulit terutamanya kulit wajah.
- Membaiki struktur kulit agar nampak lebih segar dan bermaya.
- Mencegah serta menghilangkan jerawat.
- Melambatkan proses penuaan kulit. Awet muda.
- Menghilangkan parut-parut terutamanya pada kulit wajah.

KOLLAGEN GRADE AAA
Kami menggunakan kolagen bergred tinggi agar proses rawatan menjadi sangat efektif untuk :
- Bertindak sebagai ejen anti penuaan
- Menghilangkan kedutan dengan menegangkan kulit.
- Merawat masalah dalaman wanita dan lelaki

KURMA
Umumnya ramai yang telah tahu khasiat kurma. Dalam produk ini kurma bertindak untuk :
- Mengurangkan tekanan darah tinggi, mengurangkan risiko angin ahmar dan risiko sakit jantung.
- Menstabilkan denyutan jantung, mengaktifkan pengecutan dan pengembangan otot-otot dan mengawal tekanan darah.
- Mengelakkan sembelit, radang usus serta anemia.
- Mencegah pelbagai penyakit kronik seperti kencing manis disamping menyihatkan sel darah merah.
- Mencegah lemah otot, lesu, barah usus besar dan sengal-sengal badan.

STRAWBERRY
Khasiat strawberry mampu mencerahkan kulit terutamanya kulit wajah secara semulajadi. Bukan sekadar cerah tetapi cerah kemerahan seperti kulit artis korea.

MADU
- Madu juga sudah diketahui umum akan khasiatnya terutamanya ke atas kulit mahupun kesihatan dalaman.
- Mengembalikan kekuatan tubuh badan. Badan jadi lebih bertenaga.
- Sumber utama vitamin yang kaya dgn mineral yg diperlukan oleh tubuh badan.

CARA PENGAMBILAN SKIN PERFECT FORMULA KELUARAN NUTRI CIRCLE :
SKIN PERFECT FORMULA datang dalam bentuk sachet. Anda hanya perlu :
1. Koyakkan sachet
2. Masukkan serbuk SKIN PERFECT FORMULA dalam mulut dan kemam (tak perlu dibancuh dengan air)
3. Boleh diambil pada bila-bila masa namun disyorkan agar mengambilnya pada waktu pagi sebelum sarapan.

TESTIMONI PENGGUNA SKIN PERFECT FORMULA KELUARAN NUTRI CIRCLE:
 
 
 
 
 
 
 
 

Monday, May 25, 2015

INAYAH ADVANCED BEAUTY BOOSTER

INAYAH ADVANCED BEAUTY BOOSTER
1 BOTOL : 30 kapsul
HARGA PASARAN :  RM180.00

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

- IMPIKAN KULIT MULUS BERSERI HINGGA HUJUNG KAKI?
- MAHUKAN BADAN KURUS LANGSING, BERTENAGA SEPANJANG HARI?
- PENJAGAAN DALAMAN MANTAP BAK PERSIS DARA KEMBALI?
- SUDAH CUBA MACAM2 TAPI HASIL NYA TIDAK MEMUASKAN HATI??
- USAH PUTUS ASA, PENYELESAIAN PASTI ADA!
- BUANG AURA NEGATIF ANDA UNTUK BERANI CUBA SESUATU YANG BARU,

INAYAH ADVANCED BEAUTY BOOSTER merupakan supplement lengkap No.1 Asia, terhasil dari kombinasi bahan berkualiti tinggi dan paling bermutu untuk kepuasan pengguna yang melalui gaya hidup harian yang sibuk dan tidak banyak masa untuk memanjakan diri tapi dalam masa yang sama ingin tampil CANTIK, SIHAT dan LANGSING. Dengan pengambilan 1 biji sahaja sehari, anda boleh mengubah penampilan hanya dalam tempoh seawal 1 minggu!

KEISTIMEWAAN INAYAH ADVANCED BEAUTY BOOSTER :
1. PURE SHARK COLLAGEN :
- Pertama di pasaran Malaysia menggunakan PURE PEPTIDE COLLAGEN dari sumber jerung (shark) di mana kadar penyerapan nya paling pantas dan paling tinggi ke dalam badan berbanding salmon, talapia atau sumber marin lain. Ia sangat membantu dalam mengatasi masalah :
- Menggurangkan senggugut dan keputihan
- Melewatkan proses penuaan seperti jeragat dan kedutan halus
- Menghilangkan masalah kulit seperti ruam, jerawat dan parut
- Meningkatkan tenaga dan menguatkan system imunisasi badan
- Mengalakkan serta menguatkan rambut, kuku, sendi dan otot tulang

2. SOY LECITHIN :
- Inayah Advanced Beauty Booster adalah supplement pertama yang mengabungkan shark collagen dan soy lecithin bagi mendapatkan bentuk badan idaman. Kehebatannya membantu pengguna :
- Meningkatkan daya ingatan
- Memecahkan lemak degil dan mempercepatkan metabolisme pembakaran lemak
- Membantu masalah imsonia (sukar tidur)
- Mengelakkan penyakit kulit seperti eczema
- Mencegah pengumpulan lemak dalam hati
- Membantu proses penghadaman dan mengelakkan sembelit
- Mengurangkan bengkak susu ibu menyusui bayi
- Melangsing, menghapuskan selulit seterusnya mengekalkan bentuk badan ideal

3. MILK THISTLE :
- TONIK HATI NO 1 DUNIA. Di datangkan khas dari EROPAH untuk membuang toksin di dalam badan dan HATI. Pengambilannya membantu badan lebih bertenaga dan jantung lebih sihat. Sangat di syorkan kepada penghisap rokok, peminum alkohol, yang suka minum atau makan fast food serta yang pernah guna produk kimia berbahaya. Antara kepentingan milk thistle lain ialah :
- Membantu membina sel sel hati yang sihat dan singkir toksin dari hati
- Kekalkan sistem penghadaman yang sihat juga elakkan sembelit
- Pengambilan berterusan selama beberapa bulan akan meningkatkan penghasilan glutathione (agen pencerah kulit) secara semulajadi
- Menurunkan paras kolesterol
- Mencegah kanser payudara
- Menghilangkan rasa gatal, kemerahan, radang dan eczema
- Sebagai antioksidan 10x lebih kuat dari vitamin E

4. L–GLUTHAHIONE :
- 10X ganda lebih berkesan daripada gluthathione biasa. Menjadikan kulit mulus, halus, cerah dan gebu seperti bayi! Ia meningkatkan kesihatan kulit seperti :
- Menjadikan warna kulit sekata, lembap dan tidak berminyak
- Mempercepatkan penyembuhan luka
- Membuatkan kulit lembut, licin, segar dan berseri
- Memutihkan kulit dan mengurangkan noda / tanda2 penuaan

5. MAQUIBERRY :
- Menurunkan berat badan dan menambahkan tenaga
- Meningkatkan kekuatan dan daya ketahanan badan
- Meneutralkan radikal bebas
- Sumber Vitamin C dan antioksidan terbaik
- Menguatkan tulang dan sendi
- Memutihkan kulit dan melindungi kulit daripada selaran matahari
- Mengurangkan tahap kolesterol jahat
- Menyokong kesihatan saluran darah dan jantung

6. POMEGRANATE :
- Membaik pulih fungsi hati dan limpa
- Mencuci buah pinggang dan salur kencing
- Membantu penghadaman dan membuang lemak berlebihan
- Mengelakkan alahan bagi wanita mengandung
- Mengubahsuai dan mengimbangi hormon bagi wanita menopause
- Membaiki sistem pembersihan dan pengaliran darah
- Merawat dan membaikpulih pesakit kencing manis
- Menambahbaik stamina dan mengcegah penyakit lemah tenaga batin
- Mencantikkan kulit
- Mengurangkan pengumpulan lemak di dinding pembuluh darah

7. VITAMIN C :
- Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu
- Melindungi sel tubuh daripada kesan pencemaran
- Melindungi daripada jangkitan virus dan selsema
- Membantu mengurangkan paras kolesterol
- Berguna dalam rawatan anemia
- Sebagai penambah booster kepada shark collagen dan L Glutathione dalam Inayah

8. VITAMIN B :
- Menukar makanan kepada tenaga
- Meredakan tekanan / stress
- Membantu tumbesaran
- Membaiki masalah kulit kepala, kelemumur, rambut gugur dan beruban
- Mengurangkan masalah keletihan mata
- Meredakan senggugut
- Mencegah ulser

9. PEPPERMINT & AVOCADO :
- menjadi booster mempercepatkan proses detox dan pelangsingan badan

10. GRAPE STEMCELL & APPLE STEMCELL :
- Menjadi booster mempercepatkan proses pencerahan kulit

CARA PENGAMBILAN INAYAH ADVANCED BEAUTY BOOSTER  :
- 1 biji sahaja sehari, sebaiknya sebelum sarapan.
- Minum 2 liter air bersih sepanjang hari

TESTIMONI PENGGUNA INAYAH ADVANCED BEAUTY BOOSTER  :
 
 
 
 

Wednesday, May 20, 2015

OLI CANDY : CERAH BERSERI SEPANJANG HARI

OLI CANDY 
CERAH BERSERI SEPANJANG HARI
1 BOTOL : 30 Chewable Tablet
HARGA PASARAN : 
RM59.00 (S/M) / RM63.00 (S/S)

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Tablet Oli Candy berperisa oren, kunyah 1-2 biji sehari.
- Jerawat lari, kulit kusam tiada lagi!
- Mudah nya untuk cerah gebu masakini.
- Amal dan lihat hasil yang bakal anda perolehi! 
APA BEZA OLI CANDY DENGAN SUPPLIMENT LAIN?
1. OLI CANDY supplement pertama di Malaysia yg menggunakan inovasi TERKINI pencerahan kulit melalui ekstrak OLIVE LEAF (daun pokok zaitun).
- Kajian membuktikan Olive Leaf mengandungi Polifenol yang sangat tinggi yang membantu pencerahan tona kulit serta menghilangkan tanda penuaan dengan efektif.
- Olive Leaf juga kaya antioksidan, antibakteria, antikanser serta mengandungi pelbagai zat aktif lain yang amat berguna dalam menurunkan kadar gula juga menstabilkan tekanan darah, mempercepatkan pembakaran lemak badan, menyihatkan jantung, mencegah risiko penyakit kronik, saraf dan stroke.
- Olive Leaf juga merangsang penghasilan glutatione dalam badan secara semulajadi, maka kesan pencerahan adalah lebih cepat dan tinggi berbanding dengan pengambilan gluta secara oral.

2. Oli Candy mengandungi BOVINE COLLAGEN yang sangat sesuai diambil oleh mereka yg mempunyai alahan kepada Marine Collagen dan Seafood.
- Ia membantu membaik pulih tekstur kulit, menganjal dan menegangkan kulit.

3. Astaxanthin di dalam Oli Candy memastikan nutrisi hebat untuk badan.
** 500 x kuasa dari vitamin E dan C
** 10 x kuasa dari beta-carotene
** 10 x kuasa dari lutein
- Paling mudah diserap ke dalam badan berbanding antioksidan lain.
- Membaiki dan memelihara DNA sel yang rosak, meningkatkan imuniti dan menguatkan / melindungi sel2 badan.

4. Kebaikan L-lysine dalam Oli Candy, amat diperlukan untuk proses membaiki dan pembiakan sel-sel badan dan untuk membentuk antibodi, enzim dan hormon.
- Ia juga berperanan memelihara otot-otot dan tisu-tisu badan, merawat keletihan dan hepatitis.

KEISTIMEWAAN OLI CANDY:
- Mencerah dan mensekatakan tona kulit seluruh badan
- Melembap, menganjal, menegang serta memudarkan parut
- Wajah lebih segar, berseri dan halus gebu
- Kaya antioksidan, antipenuaan serta mempercepatkan baikpulih sel
- Merencatkan pertumbuhan jerawat
- Mengatasi pelbagai masalah kulit seperti kegatalan, kudis, ekczema
- Mengurangi kedutan halus, tompok2 gelap dan jeragat pada badan
- Membuang toksin dan membersihkan darah kotor
- Mengurangi masalah sakit sendi dan otot
- Memberi tenaga dan meningkatkan kecergasan badan
- Meningkatkan sistem imunisasi
- Mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser
- Boleh diambil lelaki dan wanita, 13 tahun ke atas
- Wanita hamil tidak digalakkan ambil Oli Candy

CARA PENGAMBILAN OLI CANDY :
- Boleh diambil bila2 masa, terbaik semasa perut kosong
- Amal 1-2 biji sehari
- Jarakkan 4 jam sekiranya minum minuman berkafein
- Banyakkan pengambilan air bersih sepanjang hari

TESTIMONI PENGGUNA OLI CANDY :
 
 

Tuesday, May 19, 2015

AURORA SX WHITENING - RAHSIA KULIT CANTIK

AURORA SX WHITENING 
RAHSIA KULIT CANTIK
1 BOTOL : 30 CAPSUL
HARGA PASARAN : 
RM140.00 (S/M) / RM150.00 (S/S)
FREE POSTAGE

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Muka Berjerawat Pasir? Malu dengan masalah Jerawat Batu?
Muka Berparut? Muka Berjeragat? Ada masalah Pigmentasi? 
Ingin Kulit Licin dan Cerah Berseri dalam Masa Seminggu?

Kini anda tidak perlu risau lagi!! AURORA SX WHITENING akan membantu anda untuk dapatkan Kulit yang di Impikan!! 

2 BAHAN PALING PENTING PADA AURORA® SX WHITENING
Pure Gluthathione
Idebenone

PURE GLUTHATHIONE:
Pure Gluthathione adalah satu ramuan komposisi paling essential di dalam setiap sel badan manusia
Pure Gluthathione terkenal sebagai Master Anti Oxidant yang berfungsi menyingkitkan toksin dari dalam badan
Ia bersifat Free Radical dan mampu meningkatkan tahap kesihatan pengguna. Kebanyakan Gluthathione tidak berkesan disebabkan bahan campuran di dalamnya. 
Glutathione yang baik adalah tidak mempunyai bahan campuran lain
Malah dengan pengambilan glutathione secara berlebihan, ia mampu menyekat enzyme tirosinase sekaligus menyekat penghasilan melanin kulit / pigmen kemerah merahan.
Hasilnya, kulit yang putih akan terhasil

IDEBENONE :
Idebenone adalah sebatian komposit yang menyerupai Uqinone dalam badan manusia
Ia adalah dalam kelompok yang sama dengan enzyme Q10
Idebenone juga banyak diguna pakai oleh negara barat dalam penghasilan kosmetik dan pil
Idebenone bersifat Free Radical, tidak berbahaya serta anti penuaan
Idebenone berupaya melindungi kulit daripada UVA dan UVB
Idebenone juga mempercepat penghasilan collagen tanpa perlu anda mengambilnya
Hasilnya, kulit kurang kedutan, tegang dan licin. Bukan itu sahaja, idebenone merancakkan penghasilan hormone menyebabkan payudara menjadi lebih tegang, besar dan gebu

KELEBIHAN AURORA SX WHITENING :
Melembapkan kulit dalam masa 24 jam 
Membuatkan kulit semakin flawless, gebu dan glow seolah-olah memakai makeup. Lembut apabila disentuh
Kulit menjadi putih kemerah-merahan dalam tempoh yang sangat singkat
Jeragat semakin pudar sewal pengambilan sebiji AURORA SX WHITENING
Jerawat kecut dan minyak muka semakin berkurang
Parut pada kulit akan dirawat dan perlahan-lahan akan pudar / hilang
Mengecilkan pori-pori muka dan membuang blackhead
Kulit awet muda, tegang dan cantik serta banyak lagi kebaikan lain
Diluluskan KKM dan tiada kesan sampingan kerana AURORA SX WHITENING bebas racun merbahaya hasil ujikaji makmal drpd USM 
Halal Bumiputera serta mendapat pengiktirafan halal daripada Pakistan
Tak ada apa-apa pantang termasuk caffein

KEHEBATAN AURORA SX WHITENING :
1 hari untuk rasa kulit semakin lembap
3 hari untuk lihat jerawat kecut
7 hari kulit semakin glow dan putih berseri
14 hari parut semakin pudar dan kulit semakin gebu
28 hari lahir kulit baby terpancar seluruh badan 

CARA PENGAMBILAN AURORA SX WHITENING :
 Makan sebiji sehari sahaja sebelum sarapan pagi semasa perut kosong
 Elakkan terlebih dos untuk mengelakkan toksin terkumpul serta menjaga kesihatan organ dalaman anda
 Banyakkan minum air masak untuk kesan yang lebih cepat

TESTIMONI PENGGUNA AURORA SX WHITENING :
 
 
 

Monday, May 18, 2015

AZANIS SCAR SERUM MERAWAT MASALAH PARUT

AZANIS SCAR SERUM 
MERAWAT MASALAH PARUT
1 BOTOL : 15ML
HARGA PASARAN : 
RM70.00 (S/M) / RM75.00 (S/S)
FREE POSTAGE

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang...?

"Ini penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!"

Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.

~ Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.
~ Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.
~ 99.9% pengguna berikan ★★★★ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut.

Diluluskan KKM, diyakini halal serta dijamin berkesan.

Bagaimana Azanis Scar Serum mampu hilangkan kesan parut yang luarbiasa?
Azanis Scar Serum memang dikenali sebagai serum hilangkan parut. Secara amnya Azanis Scar Serum membantu untuk melembapkan kulit dan bertindak sebagai vitamin antioksidan yang mana ia akan memelihara sel-sel yang sentiasa terdedah dengan radikal bebas agar tidak rosak dan menyebabkan penuaan awal. Satu lagi kelebihan Azanis Scar Serum adalah merawat parut tidak kira parut jerawat, parut akibat kemalangan atau parut disebabkan kulit sensitif.

Formulasi Azanis Scar Serum yang reka khas ini sesuai bagi jenis kulit yang berikut :-
* Kulit berminyak
* Kulit berjerawat bengkak dan bernanah.
* Kulit Kemerahan (Hypersensitive Skin)
* Mereka yang pernah menggunakan produk Hydrokuinon dan Merkuri kerana lapisan Asid Matel kulit telah terhakis (Kulitnya sudah nipis)

SIAPA YANG PERLU AZANIS SCAR SERUM?
Lelaki dan Wanita yang mempunyai masalah parut pada kulit walaupun kesan parut lebih 10 tahun.

Azanis Scar Serum juga dapat membantu selesaikan masalah Regangan kulit, Warna kulit tidak sekata, Penuaan kulit dan juga masalah kulit kering.

BILA KESAN AWAL AZANIS SCAR SERUM BOLEH DIRASAI?
Kesan adalah bergantung pada tindakbalas individu. Tapi secara puratanya, ia mengambil sekitar 30 hari untuk anda lihat kesan yang ketara!

1 BOTOL AZANIS SCAR SERUM BOLEH TAHAN UNTUK BERAPA LAMA?
1 Botol Azanis Scar Serum boleh bertahan selama 30 hari.

ADAKAH AZANIS SCAR SERUM INI HALAL?
Ya! Pengilang kami telah mendapatkan kelulusan halal dari JAKIM. Anda boleh guna Azanis Scar Serum tanpa ragu-ragu!

BAGAIMANA CARA PENGGUNAAN AZANIS SCAR SERUM?
Azanis Scar Serum begitu mudah digunakan, perlu disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari. Pada parut baru, Azanis Scar Serum harus disapu hanya apabila luka telah sembuh, dan tidak boleh digunakan pada kulit yang luka.

ADAKAH ADA HAD UMUR BAGI MENGGUNAKAN AZANIS SCAR SERUM?
Ia boleh diambil oleh setiap orang lelaki dan perempuan tanpa had umur.

TESTIMONI PENGGUNA AZANIS SCAR SERUM?
 
 
 

Sunday, May 17, 2015

SET BABIES BLINK GOLD MURAH

BABIES BLINK GOLD
HARGA PASARAN : 
RM189.00 (S/M) / RM199.00 (S/S)
FREE POSTAGE

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Dengan kuasa lipat ganda. tanpa peeling dan pencerahan super power dengan gabungan pencerahan yang hebat.

Tahan sehingga 3-4 bulan penggunaan.

EXCLUSIVE!!!! ~CERAH●MENAWAN●JELITA~

KANDUNGAN DALAM SET BABIES BLINK GOLD :
2pcs Arbutin Soap 60gm
1pc 12 in 1 Fresh Toner 60ml
1pc Multi White Cream 40gm
1pc 12 in 1 Treatment Cream 40gm

ARBUTIN SOAP (NOT140405964K) :
Digunakan untuk mencuci bahagian wajah.
Ianya boleh digunakan 2 kali sehari terutamanya waktu siang dan malam
Mampu menghilangkan bintik-bintik hitam dan mengecutkan jerawat di muka

12 IN 1 FRESH TONER (NOT141103967K) :
Ianya boleh digunakan 2 kali sehari terutamanya waktu siang dan malam
Mampu menghilangkan kesan kotoran serta dapat mencerahkan kulit muka agar menjadi lebih bersinar dan segar
Memberikan pencerahan 12 kali ganda

MULTI WHITE CREAM (NOT141103968K)
Gunakan pada waktu pagi untuk melindungi sinaran cahaya matahari terhadap kulit 
Meresap minyak di muka menjadi kulit lembab - kulit bebas minyak 
Memberi perlindungan penuh dengan SPF35 
Sesuai untuk semua jenis kulit sensitif, jerawat, berminyak dan kusam

12 IN 1 TREATMENT CREAM (NOT141103969K)
Gunakan sebelum tidur pada bahagian muka 
Memudarkan parut-parut jerawat dan parut hitam serta menggebu dan menghaluskan kulit 
Kulit lebih pinkish dan kenyal 
Sesuai untuk semua jenis kulit 
Juga diperkaya bersama serum biji matahari dan diformulasikan bersama krim malam

KELEBIHAN SET BABIES BLINK GOLD :
Mencerahkan wajah sehingga 12 kali ganda
Menghilangkan parut dalam dan parut jerawat
Menghilangkan bintik hitam serta jeragat
Mengikut pengaliran darah dan hormon bagi mencerah dengan sekata
Melembapkan dan memberi kesan yg seimbang pada tekstur kulit
Memberikan kulit agar tampak sekata dengan anggota badan
Menghilangkan jerawat nasi dan bintik hitam
Menghilangkan rasa gatal pada muka
Menghilangkan rasa sensitif pada kulit muka
Menegangkan kulit muka
Memberikan kulit agar tampak merah jambu
Memberikan wajah agar tampak tegang seperti injection botox
Membekalkan vitamin C
Menghilangkan jerawat parah seperti resdung dan nanah tanpa meninggalkan kesan tersumbat daki pada kulit wajah
Di perkaya dengan Arbutin dan Glutathione serta serbuk mutiara dan vitamin E dan juga trenxamic acid
Di perkayakan dengan serum pati buah badam, buah kiwi, tomato organik, serum biji bunga matahari, pati anggur hijau serta juga organic potato serum bagi menghilangkan parut-parut dan juga alahan pada kulit yang sensitive.

TESTIMONI PENGGUNA SET BABIES BLINK GOLD :

submit