Followers Cybermall

TABUNG DUIT NUFFNANG

Monday, March 2, 2015

SET SYADVANCE BEAUTY SKINCARE MURAH

SET SYADVANCE BEAUTY 
SKINCARE MURAH
HARGA PASARAN
RM85.00 (S/M) / RM90.00 (S/S)

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Atau Klik sini untuk pembelian di website :  http://auramega.com/shop/set-syadvance-beauty-skincare-murah/

SyAdvance Beauty Skincare - Set Produk Kecantikan Terbaru daripada Syma Beauty Skincare

Terdapat 4 produk hebat dalam Set SyAdvance Beauty Skincare ni.
KANDUNGAN DALAM SET SYADVANCE BEAUTY SKINCARE
1) Cleansing Gel – 60ml
2) Miracle Toner – 30ml
3) Silky Smooth BB Cream – 5g
4) Advance Beauty Cream – 5g
SyAdvance Beauty Skincare adalah produk terbaru keluaran Syma Beauty Skincare. SyAdvance Beauty Skincare merupakan produk set kecantikan dan penjagaan muka kesinambungan terbaru dari produk set Syma Beauty Skincare yang sudah terkenal dan terbukti keberkesanannya. Kedua-dua boleh didapati. Bagi yang sudah selesa dengan set lama masih boleh terus menggunakan set yang lama. Jika mahu bertukar kepada set SyAdvance Beauty Skincare juga boleh. Tiada masalah dan tiada kemudaratan jika menggunakan set SyAdvance Beauty Skincare. Mari kita lihat kelebihan dan kandungan dalam set SyAdvance Beauty Skincare

KELEBIHAN SYADVANCE BEAUTY SKINCARE:
1) Menghilangkan jerawat
2) Menghilangkan jeragat
3) Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata
4) Mencerahkan kulit wajah
5) Menghilangkan blackhead dan whitehead
6) Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat
7) Mengurangkan pigmentasi
8) Mengawal masalah jeragat
9) Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah
10) Membantu mengawal masalah penyakit kulit,eczema dan stretchmark
11) Kulit kelihatan satu tona lebih cerah
12) Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri-seri
13) Mengurangkan maslaah kulit berminyak pada kulit muka
14) Mengurangkan kedut muka,eyebag dan lingkaran gelap
15) Kulit akan kelihatan lebih flawless,glowing,sihat,anjal dan bersih

FUNGSI SYADVANCE BEAUTY SKINCARE:
1) CLEANSING GEL
- Membersih muka dengan mendalam sehingga ke liang pori untuk membuang sisa-sisa kotoran yang tersumbat, mengimbangi lebihan minyak, mengecutkan jerawat, menyegarkan dan melembutkan wajah. Tambahan aromatik mampu memulih dan menaikkan aura seri wajah secara semulajadi.

Cara penggunaan
- Usapkan sedikit cleansing gel pada wajah yang basah dengan lembut secara menyeluruh, bilas bersih dan lap kering. Diikuti dengan SyAdvance Miracle Toner

2) MIRACLE TONER
- Toner wajah ini membantu menyegarkan wajah, mengecilkan liang pori, mengimbangi minyak berlebihan dan melembutkan kulit wajah. Sesuai untuk semua jenis kulit

Cara penggunaan
- Tuang sedikit Miracle Toner pada kapas. Tekap pada wajah dengan lembut. Gunakan sebelum menggunakan Silky Smooth BB Cream atau Advance Beauty Cream.

3) SILKY SMOOTH BB CREAM
- Gunakan Silky Smooth BB Cream untuk melindungi kulit wajah dari sinaran UV berlebihan, mengimbangi kelembapan, mencerah, menggebu dan melembutkan kulit wajah. Pemakaian Silky Smooth BB Cream membantu menutupi cela-cela pada wajah seperti parut, jeragat dan memberi kesempurnaan selama 12 jam pemakaian, ia juga bertindak sebagai bedak asas.

Cara penggunaan
- Sapukan Silky Smooth BB Cream pada wajah setelah penggunaan Miracle Toner dengan nipis dan rata untuk memberikan kemasan yang sempurna

4) ADVANCE BEAUTY CREAM
- Advance Beauty Cream adalah krim kecantikan yang digunakan sewaktu hendak tidur. Krim ini membantu menyelesaikan masalah kulit yang kusam, berjerawat, bintik-bintik, parut jerawat, kedutan, lingkaran gelap bawah mata dan sebagainya. Penggunaan secara berterusan akan menjadikan kulit wajah kelihatan lebih cerah, halus, anjal, berseri dan bermaya

Cara penggunaan
- Sapukan Advance Beauty Cream secara nipis dan rata pada wajah setelah penggunaan Miracle Toner. Pengunaan krim ini adalah sewaktu hendak tidur.

TESTIMONI PENGGUNA SYADVANCE BEAUTY SKINCARE:
 
 

Saturday, February 28, 2015

BABIES BLINK 5IN1 VERSION BARU 2015 MURAH

BABIES BLINK 5IN1 
VERSION BARU 2015 MURAH
HARGA PASARAN
RM95.00 (S/M) / RM100.00 (S/S)

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Atau Klik sini untuk pembelian di website :  http://auramega.com/shop/babies-blink-5in1-version-baru-2015-murah/

BABIES BLINK 5IN1 MURAH ORIGINAL  (2015 VERSION DENGAN CAMPURAN SERBUK MUTIARA)

BABIES BLINKS 5IN1 dengan 
PACKAGING baru,
FORMULA baru,
NOT KKM baru,
Upgrade formula,
Krim adalah sama dengan dulu, tapi yang terbaru dicampurkan dengan serbuk mutiara. Serbuk mutiara dalam krim siang dan malam, sangat-sangat effective!!!

KELEBIHAN UTAMA SET BABIES BLINK 5IN1:
mengecilkan pori-pori wajah
mencerahkan 5x ganda dari agent pemutih
menjadikan kulit cerah + pinkish
melicinkan kulit secara maximum
membantutkan kenaikan jerawat baru
membantutkan pertumbuhan jerawat
menghilangkan jeragat dalam 5 hari bergantng pada jenis jeragat
melembapkan kulit seperti chewing gum
mengimbangkan minyak berlebihan
membekalkan pencerahan dan kesan yg sgt cepat agar kulit kelihatan bersinar

SET BABIES BLINK 5IN1 MENGANDUNGI :
1. Glutacoll soap - 60gm
2. Day cream - 20gm
3. Night cream - 20gm 
4. Whitening repair serum - 10ml
5. Toner whitening perfect - 40ml  
CARA MENGGUNAKAN SET BABIES BLINK 5IN1:
GLUTACOLL SOAP
Cuci muka dengan sabun glutacoll setiap pagi dan malam, bilas dengan air dan keringkan

WAKTU PAGI
Sapu serum guna tangan sikit dap2 seluruh muka sampai kering lepas tu baru apply krim siang Babies Blink di serata wajah & ratakan.

WAKTU MALAM
Titiskan sedikit serum di tangan dan dap2 kan keseluruh muka sehingga kering. Kemudian pakai krim malam dan ratakan.

TONER WHITENING PERFECT
Sapu atau gosok toner pada waktu siang dan malam sebelum pakai serum dan krim di seluruh wajah.
Boleh juga digunakan bersama kapas untuk keluarkan daki serta kekotoran. Elakkan guna di sekeliling mata.


TIP MENGGUNAKAN SET BABIES BLINK 5IN1:
UNTUK KULIT EXTRA KERING : Campurkan sedikit krim siang dengan air.
UNTUK KULIT BERMINYAK DAN BERJERAWAT : MAINTAIN SAHAJA, tapi kalau terlalu berminyak, krim malam selang-selangkan (tidak perlu pakai tiap-tiap malam)
cream siang warna kuning 
cream mlm warna putih

TESTIMONI PENGGUNA SET BABIES BLINK 5IN1:
 
 

Sunday, February 22, 2015

LAFIA CARE GOLD MURAH ORIGINAL

LAFIA CARE GOLD 
RAHSIA MEMIKAT SUAMI
1 BOTOL : 500ml
HARGA PASARAN
RM200.00 (S/M) / RM210.00 (S/S)

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Atau Klik sini untuk pembelian di website :  http://auramega.com/shop/lafia-care-gold-rahsia-memikat-suami/
Lafia Care Gold adalah produk minuman. berperisa jus anggur yang sedap
1 botol utk sebulan, sebotol 500 ML  (sehari minum 2 kali)

SUAMI PERLI SEBAB PAYUDARA ANDA MAKIN
KENDUR
KECIL
LEPER
MENGGELEBEH ?
95% suami setuju Payudara merupakan daya tarikan utama ketika bersama dengan isteri.

KEMBALIKAN KEHANGATAN MALAM JUMAAT ANDA DENGAN PAYUDARA BULAT DAN GEBU
Tak Perlu Risau,

DENGAN LAFIA CARE GOLD, PAYUDARA ANDA AKAN ;
[] LEBIH ANJAL 
[] LEBIH TEGANG 
[] LEBIH PADAT 
[] LEBIH GEBU 
[] LEBIH MENARIK

KANDUNGAN DALAM LAFIA CARE GOLD:
Jus Plum, Air R.O, Madu, Serbuk Jus Anggur, Xanthan Gum, Ekstrak Bilberi, Ekstrak Kacip Fatimah, Ekstrak Manjakani, Ekstrak Pueraria Lobata, Ekstrak Serapat, Ekstrak Tomato, Ekstrak Aloe Vera, Ekstrak Acerola Ceri, Sarang Burung, Potassium Sorbate, Kolagen, Asid Sitrik & Sodium Benzoate.

Dijamin 100% tiada sebarang kesan sampingan dan menggunakan 100% Herba premium.

KELEBIHAN DAN KHASIAT LAFIA CARE GOLD :
Menegangkan payudara dan punggung.
Menambah saiz payudara.
Melansingkan badan dengan penyingkiran lemak dalam badan.
Mengetatkan Miss V.
Menajamkan penglihatan dan mempunyai bahan Agen Anti Barah.
Mencerahkan dan melembutkan kulit termasuk bahagian puting payudara.
Menganjalkan kulit yang melendut.
Membersihan lapisan darah.
Meningkatkan tenaga batin.
Melambatkan proses penuaan.
Menambah, menganjal dan menegangkan saiz payudara.
Merawat masalah haid dan keputihan.
Melembut dan mencerahkan kulit.

CARA PENGAMBILAN LAFIA CARE GOLD :
~ Minum Lafia Care Gold 2 kali sehari.
~ 15-30 minit sebelum sarapan.
~ 3 jam selepas makan malam.
~ pastikan kedua-dua waktu ini perut anda kosong.

** NOTE
1- Minum 1 sudu besar LAFIA (sudu plastik).
2- Minum sekurang-kurangnya 400ml air mineral / air masak SEBELUM DAN SELEPAS minum LAFIA CARE GOLD.

PANTANG LARANG LAFIA CARE GOLD:
Kurangkan minuman berkafien dan air bergas.
(jika nak minum jarakkan masa selepas pengambilan produk selama 2 jam)
Bykkan minum air kosong.
Simpan LAFIA CARE GOLD dalam peti sejuk selepas dibuka.
Boleh diambil dalam tempoh haid
Tidak sesuai untuk wanita yang sedang hamil.

TESTIMONI PENGGUNA LAFIA CARE GOLD :
 
 
 
 

Wednesday, February 18, 2015

SURE KENCANG BREAST SERUM FOR FIRMING AND FORMING

SURE KENCANG BREAST SERUM 
FOR FIRMING AND FORMING
1 botol : 50ml
HARGA PASARAN
RM120.00 (S/M) / RM130.00 (S/S)

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Masih remaja tapi payudara kecil, leper tidak bermaya?
Bayi menyusu buat payudara mengendur?
Punggung jatuh, geleber dan hilang solid nya?
Mahu dapatkan kembali payudara dan punggung montok, pejal dan anjal semulajadi?
Dapatkan sebotol SURE KENCANG BREAST SERUM hari ini, anda akan dapat merasai perubahan pada payudara anda seawal 1 MINGGU!!

10 KEAJAIBAN SURE KENCANG BREAST SERUM:
Memejal dan menegangkan payudara yang kendur.
Mengangkat dan membentuk struktur payudara yang jatuh disebabkan faktor menyusukan anak dan lanjut usia.
Membentuk semula lekuk tubuh pada pinggul dan payudara.
Mengetatkan vagina agar kembali seperti anak dara.
Mencerahkan kulit dan mengilangkan kedutan.
Menyeimbangkan saiz payudara wanita.
Membesarkan payudara yang kecil.
Melembutkan dan mencerahkan kulit.
Mengeluarkan puting yang tenggelam.
Melancarkan peredaran darah.

KANDUNGAN ISTIMEWA SURE KENCANG BREAST SERUM:
GLYCERINE - Membantu mengekalkan kelembapan kulit secara semulajadi.
PUERARIA MIRIFICA - Memulihkan tisu payudara serta meningkatkan rembesan estrogen untuk memontok dan menegangkan payudara/punggung.
ACACIA SENEGAL GUM - Pribiotik bagi mengelakkan bakteria.
HYDROLYZED RHIZOBIAN GUM - Agen antipenuaan.
POTASSIUM SORBATE - Menghalang perkembangan mikroorganisma untuk kestabilan.
VITAMIN A, C & E - Membuatkan kulit payudara tampil muda dan mengiurkan.
ROSE OIL - Mengangkat tisu yang rosak serta menjaga kulit.

CARA PENGGUNAAN SURE KENCANG BREAST SERUM:
 Sapu beberapa titis serum pada payudara dan punggung 2 kali sehari, waktu pagi dan malam.
 Untuk kesan yang maksimum, kami mencadangkan penggunaan berterusan selama 2 bulan.
 Selepas mendapat payudara idaman, gunakan 2 kali sehari.
 Sila rujuk rajah di bawah untuk ilustrasi lebih mudah difahami yang bakal memberi impak maksima dalam keberkesanan tindakbalas serum ini. 
 
NOTED : Sebelum menggunakan SURE KENCANG BREAST SERUM, tandakan kesan titik di belakang tulang selangka dan ukur dari titik ke puting. Ukur jarak sebelum dan selepas menggunakan SURE KENCANG BREAST SERUM.

SOALAN LAZIM TENTANG SURE KENCANG BREAST SERUM:

1. Adakah Serum Payudara Sure Kencang ini selamat digunakan?
Ya, Serum Payudara Sure Kencang diperbuat 100% dari bahan semulajadi. Ramuan utama Ekstrak Herba Pueraria Mirifica yang berkualiti tinggi memberi khasiat untuk kecantikan dan kesihatan payudara anda.

2. Bagaimana cara penggunaan serum Sure Kencang?
Gunakan serum 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam. Untuk kesan yang maksimum, kami mencadangkan penggunaan berterusan selama 2 bulan. Selepas mendapat payudara idaman, gunakan 2 kali sehari. 

3. Berapa lama jangka masa perubahan?
Kesan terawal dalam masa 3 hari. Pembesaran maksimum dapat dilihat dalam masa 2 bulan dengan penggunaan secara konsisten.

4. Saya telah mendapat saiz payudara yang dikehendaki selepas 2 minggu penggunaan dan tidak mahu ia membesar lagi. Adakah saya perlu meneruskan penggunaan?
Teruskan penggunaan setiap dua hari untuk mengekalkan keremajaan payudara dan mengelakkan kendur.

5. Saya pun sudah gembira dengan saiz dan penampilan payudara. Apa yang serum Sure Kencang bantu saya?
Serum ini akan membantu mengekalkan bentuk dan ketegangan di samping menghalang pengenduran. Anda boleh gunakan serum agar kekal muda menawan.

TESTIMONI PENGGUNA SURE KENCANG BREAST SERUM:
 
 

Sunday, February 15, 2015

AQUA PORE ERASER MULTIPURPOSE TONER

AQUA PORE ERASER 
MULTIPURPOSE TONER
1 botol : 100ml
HARGA PASARAN
RM110.00

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Atau Klik sini untuk pembelian di website :
AQUA PORE ERASER MULTIPURPOSE TONER :

Rahsia kejelitaan wanita kini dapat dirasai dengan hanya sapuan yang cukup menakjubkan dengan Pore Eraser PITERA yang dapat mengembalikan keremajaan kulit serta mengurangkan pori-pori terbuka hanya 14 hari. Rasailah perbezaanya hari ini! 

Untuk kulit wajah tanpa liang pori-pori, selembut kulit bayi yang selalu anda idamkan.

AQUA PORE ERASER MULTIPURPOSE TONER bertindak mengecilkan liang pori-pori terbuka dengan serta merta. Menyegarkan, melembabkan dan tidak terlalu menegangkan kulit wajah. Membuatkan kulit wajah anda selembut kulit bayi, seperti yang anda selalu idamkan.

AQUA PORE ERASER MULTIPURPOSE TONER merupakan toner pelbagai guna. Mengandungi Enzim Papaya yang membantu pertumbuhan dan pengelupasan sel-sel kulit baru dengan melarutkan protein dalam kulit mati menyebabkan wajah nampak cerah bercahaya dan berseri-seri.  

Caesalpinia Spinosa Gum pula mengecilkan liang pori-pori terbuka serta mengurangkan kedutan dan melambatkan kesan penuaan.

Ekstrak Buah Actinidia Polygama bertindak memperbaiki tona dan warna kulit, serta sangat berkesan dalam menjadikan kulit lebih cerah dan halus dengan setiap penggunaan.

ARAHAN PENGGUNAAN AQUA PORE ERASER MULTIPURPOSE TONER:
Titikkan pada kapas muka dan sapukan rata ke seluruh muka. Gunakan selepas mencuci muka dengan Radiancez Facial Cleanser untuk kesan menakjubkan.

Aqua Pore Eraser Toner sesuai untuk semua jenis kulit. Bebas Alkohol dan Paraben. Lulus KKM.

Tahukah anda tentang kesan LIANG-LIANG PORI TERBUKA kepada wanita moden pada masa kini?
- kulit cepat rosak
- kulit menjadi terlalu kotor 
- kulit berbeza di bandingkan dengan usia
- tidak berkeyakinan untuk berhadapan di khayalayak ramai

DENGAN MENGGUNAKAN TONER PORE ERASER DARI AQUA
- Anda mampu menutup semula liang-liang roma muka yg telah terbuka.
- Anda boleh menapis kotoran-kotoran pada muka.
- Tekstur kulit anda akan terasa lebih licin
- Bekas jerawat juga turut dapat dihilangkan.

APA KATA PENGGUNA MENGENAI AQUA PORE ERASER ?
"PORE ERASER memang terbaik. Rasanya takde lagi produk macam nie kat Malaysia. Kalau ade pun maybe x dpt pada harga berbaloi-baloi macam nie.. Setakat ni dah 2 kali saya repeat order. Terbaik!" - Noor, Pegawai Bank, Setiawangsa

PENEMUAN TERBARU : Untuk Wanita Yang MENYAMPAH Dengan JERAGAT Bertompok-tompok? Dan Dah BOSAN Cuba Macam² Jenis Skincare Tapi Jeragat Tak Hilang² Juga?

Pore Eraser adalah Multipurpose Toner : Solusi dalam Untuk Anda‼ 

[MUDAH!]
►► Hanya SAPU DAN MULAKAN HARI ANDA : Kulit Kusam DAN Jeragat Pasti Hilang!!
Mengurangkan tanda PENUAAN dan KEDUTAN pada wajah.
MENCERAHKAN kulit wajah dengan Nano PITERA.
MELEMBAPKAN kulit wajah yang kering dan berminyak.
MENGECILKAN liang pori-pori yang terbuka lama.
Tanpa bahan KIMIA terlarang dan mempunyai kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia.

►►Memang layak digelar solusi ajaib. Letak kat wajah sbb agak gelap kesan driving, kini dah pun cerah. Aina bagi.. 5 bintang TQ Aqua 
- Aina Shazwani, Kepong.

►►"Muka i berjeragat lepas beranak, I dah guna macam-macam krim tapi tak berkesan, lepas guna Pore Eraser ni ada mula nampak jeragat semakin berkurangan
- Puan Yasmoon Aziyati, Batu Pahat, Johor.

►►"Setelah saya mencuba hanya 1 jam, lapisan kulit pada wajah saya semakin CERAH dan liang PORI-PORI cepat tertutup" 
- Faridah Ayub, Sandakan, Sabah

TESTIMONI PENGGUNA AQUA PORE ERASER MULTIPURPOSE TONER :
 
 
 

Thursday, February 12, 2015

GC MAX FAT BURNER MINUMAN PEMBAKAR LEMAK

GC MAX FAT BURNER 
MINUMAN PEMBAKAR LEMAK
1 BOTOL 250ML
HARGA PASARAN : RM60.00

UNTUK TEMPAHAN :
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Atau Klik sini untuk pembelian di website : 
Impikan berat badan ideal?
Mahu kurus secara selamat dan pantas?

Punya masalah sembelit dan tidak lawas?
Sering keletihan tidak bertenaga, mengantuk di tempat kerja?
Cuba GC MAX FAT BURNER hari ini!

Anda BOLEH LANGSING seawal 2 minggu tanpa senaman dan diet terlampau !!

KELEBIHAN GC MAX FAT BURNER :
Membakar lemak degil dengan pantas.
Menghalang pembentukan lemak baru.
Tak perlu bancuh atau shake, boleh terus minum.
Kaya antioksidan dan meningkatkan antibody.
Mengurangkan selera makan .
Meningkatkan metabolisma badan.
Mengurangkan kolestrol dan tekanan / stress.
Tidur lebih lena.
Membaiki sistem perncernaan dan penghadaman.
Badan terasa ringan, cergas bertenaga walaupun kurang makan.
Rasa mixed berries yang sangat sedap.
Detox sistem perkumuhan, atasi masalah sembelit.
Membantu mencantikkan kulit.

KANDUNGAN GC MAX FAT BURNER :
GARCINIA CAMBOGIA:
Berkesan mengurangkan berat badan.
Menghalang selera makan.
Menghalang pembentukan lemak.
Mengurang kolesterol.
Menambahkan tenaga.

ACAI BERRY:
Dapat tingkatkan tahap tenaga anda.
Dapat mengurangi kolesterol.
Dapat membantu mengurang stress anda.
Boleh mengdetoksifikasi dan mencuci tubuh kita.

GUARANA:
Memberi tenaga dan melegakan keletihan fizikal setelah seharian berkerja.
Membantu mengawal penyakit saluran urinari, diarea, sakit akibat haid dan sakit kepala.

WHITE KIDNEY BEANS:
Menghalang penyerapan berlebihan kabohidrat dalam badan menyebabkan pengumpulan lemak.
Amat berkesan dalam mengurangkan kadar kanji ditukarkan kepada gula dalam proses pencernaan, seterusnya mengurangkan pengambilan kalori. 
Sebagai tambahan, selain kesan hebat dalam penurunan berat badan, white kidney bean juga merupakan sumber protein dan serat yang sihat.

GOJI BERRIES: 
Mengekalkan tekanan darah yang sihat. 
Mengurangkan kolestrol.
Menormalkan gula dalam darah. 
Meningkatkan fungsi seksual dan merawat masalah seksual.
Membantu mengurangkan berat badan. 
Melegakan sakit kepala dan pening.

GREEN TEA LEAVES:
Menguatkan sistem imunisasi kerana mengandungi polyphenols dan flavenoids pada kepekatan yang tinggi.
Menurunkan aras kolestrol, antioksidan dalam green tea boleh menurunkan kadar kolestrol .
Menggalakkan pembakaran lemak dan membantu dalam penurunan berat badan. 
Membantu membuang toksin berlebihan di dalam badan dan mencantikkan kulit yang kusam, kering dan berbintik hitam. 

CARA PENGAMBILAN GC MAX FAT BURNER DISARANKAN:
Minum 2 cap penuh setiap pagi, 1 jam sebelum makan sarapan.
Minum minima 2 liter air kosong sehari.
Buat senaman ringkas untuk cepatkan proses bakar lemak.
Lebihkan buah-buahan dan sayur-sayuran dalam diet anda.
Jauhi sementara makanan segera, berminyak dan bergula semasa dalam proses penurunan berat badan.

NOTED : 
** Tak perlu ikut cadangan diatas, kalau anda rasa macam leceh. Tapi minum air kosong 2 liter sehari tu memang wajib tau. Jangan terkejut kalau anda timbang selepas 1 minggu, berat anda dah turun.  Anda boleh dengan GC MAX Fat Burner!
** Produk Malaysia
** Boleh diambil lelaki dan wanita TETAPI tidak disarankan untuk pesakit GASTRIK

FAQ GC MAX FAT BURNER:
Q: Bolehkah wanita mengandung atau memberi susu badan minum GC Max Fat Burner?
A: Tidak digalakkan

Q: Adakah saya wajib diet untuk capai berat badan yang saya mahukan?
A: Tidak wajib, yang penting minum air kosong minima 2 liter sehari.

Q: Berapa lama masa untuk saya lihat perubahan berat badan selepas minum GC MAX Fat Burner
A: Bergantung kepada individu. Tahap metabolisme badan, hormon mempengaruhi kesan.

Q: Adakah GC Max Fat Burner selamat diminum?
A: Ya, kerana jus kami diadun 100% tanpa bahan kimia berbahaya. Hanya dari ekstrak buahan SUPERFRUITS sahaja. Jadi tak perlu risau.

TESTIMONI PENGGUNA GC MAX FAT BURNER:
 
 
 
DISCLAIMER : Tidak ada jaminan anda akan dapat hasil sama seperti testimoni diatas selepas menggunakan GC MAX FAT BURNER. Keputusan hasil berat badan adalah berbeza untuk semua orang. 

submit